[ yn / yndd / fg / yume ] [ o / lit / media / og / ig / 2 ] [ ot / cc / x / sugg ] [ hikki / rec ] [ news / rules / faq / recent / annex / manage ] [ discord / matrix / scans / mud / minecraft / usagi ] [ sushigirl / lewd ]

/sugg/ - Suggestions / Meta

Site meta-talk, help, suggestions, and moderation discussion
Name
Email
Subject
Comment
File
Password (For file deletion.)

The Uboachan Dream World MUD is back online, sorry for the downtime.

File: 1512768097627.jpg (67.59 KB, 608x471, 1467843874218.jpg)

 No.3269

When you're in a thread and you click catalog it takes you to /[board]/res/catalog.html , which obviously doesn't exist. How long has this been going on for? Why hasn't anyone noticed this?

 No.3270

>>3269
Do you remember in which board did this happen to you? I never noticed that before and I tend to check the catalog very often.

 No.3272

>>3270
I've tried it on several boards and it's happened consistently, though if you haven't noticed it then it might just be because of my shitty browser.

 No.3273

>>3270
Just tested this, you need to be currently browsing a thread for the link to change.

 No.3274

>>3272
>>3273
Tested it in all the boards, and it didn't happen. What browser are you using?

 No.3275

>>3274
Tried it on Firefox and Internet Explorer, it happens on both.

 No.3282

>>3275

I'm on Firefox and not noticing it. Please take a screenshot showing a broken catalog link and the URL where you found it.

 No.3285

File: 1514070682996.png (746.01 KB, 1621x1816, I fucking did follow the d….png)


 No.3286

File: 1514073165590.jpg (29.23 KB, 340x285, 1506607075117.jpg)

>>3285
Ohhh, you are clicking that one, I thought you meant the one below the threads (didn't even know we had one there). Can confirm, it's broken. SEEEEEEEEEII DO SOMETHING.

 No.3287

I've removed that link until I can figure out why it isn't directing properly. Use the other catalog links for now.

 No.3288

>>3287
I tried checking on a recent archive of a thread, I think you are linking to "/catalog.html" while working in the "/res/" directory. I think if you change it to "../catalog.html" it should work.
I could be completley wrong, I am actually pretty shit at this sort of thing



[Return][Go to top] [Catalog] [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ yn / yndd / fg / yume ] [ o / lit / media / og / ig / 2 ] [ ot / cc / x / sugg ] [ hikki / rec ] [ news / rules / faq / recent / annex / manage ] [ discord / matrix / scans / mud / minecraft / usagi ] [ sushigirl / lewd ]